GP Sweden nyheter

Riddare och Damer inom GP Sverige och våra bröder i Norge
Sedan jag fick ett förtroende att föra vår Orden vidare har mycket hänt, även om det inte märks. På GP nivån har vi genomfört 3 möten, alla via Skype vilket är en framgångsfaktor för att kunna hantera frågor utan att sitta kring det runda bordet.

Jag har företrätt ordern under GMC i Tomar vilket jag har skrivit om på vår interna FB grupp. ”OSMTH Grand Prior of Sweden”. Hör av er om ni inte har tillgång till denna.

Vi arbetar nu med vår hemsida. Alla commanderier kommer att samlas under www.osmth.se som snart kommer att öppnas upp. Dels kommer den att vara en sida för allmänheten och spegla vår verksamhet, men den kommer också att vara en plats för vår order med krav på lösenord för inloggning. Vi sänder ut detta till er så fort vår hemsida är uppe.

Under en längre tid har jag fått ta del av texter i en alternativ julkalender som har gett mig en mental inre resa. Den har fått mig att reflektera, ta hänsyn, visa medkänsla och känna ödmjukhet. Flera av det punkter som är vår Riddarkod.
Utifrån detta har jag utvecklat en Ridderlig Julkalender som jag här sänder till er. Jag hoppas att den ska ge även er några tankar om hur det är att ha ett Ridderligt sinneslag. 

Ordern har delat ut det sedvanliga priset till Årets Veteran på Veterandagen vilket finns en text om på vår FB sida publicerad den 30 Maj 2019.

I närtid genomför våra commanderier årsmöten, julluncher och vi ska få en föreläsning om OSMTH verksamhet i FN den 14 dec. Jag hoppas ni kan delta i dessa arrangemang. Föredraget kommer att hålas via SKYPE så samla er inom Comanderierna eller bara några inom Ordern och kontakta mig direkt så skapar jag en länk för er att delta. Framöver planerar vi att genomföra flera skypföredrag om vår egen verksamhet på naarionell oc internationell nivå och jag kommer att återkomma till detta längre fram.

Jag vill här önska er alla en riktigt bra resa fram till jul och jag kommer att på Vår FB sida och förhoppningsvis även den nya hemsidan www.osmth.sesom vi räknar med att startat upp till lucia skicka en julhälsning till er alla.
 
 
Med vänlig hälsning 

   Michael Moberg
Mj. Chev. Michael Moberg GCTJ 
Grand Prior III Sverige

    

 Non nobis Domine non Nobis , Sed Nomini Tuo Da Gloriam
(Inte åt oss, Herren, icke åt oss, utan åt ditt namn giv äran).